Sommelier színház

Amfitheatro.hu

A színház sok mindent foglal magában, a Sommelier Színház még többet. Irodalmi borkóstoló est, mely a borászok személyes jelenlétével, zenével, humorral, gasztronómiával kiegészülve válik egy kerek egésszé. Miért több a Sommelier Színház.
Színház – Gasztro – Borélmény egyben.
Egy nem mindennapi borkóstoló est, mely a művészetek különböző ágaival – irodalom, zene, képzőművészet, humor, stand-up – kiegészülve a gasztronómiával és a borral karöltve alkotnak egy egység élményt. Hisz a bor mindenkié. Amire biztosan lehet számítani, hogy Magyarország legjobb női és férfi borászai személyesen, egy kerekasztal beszélgetés közepette mutatják be fantasztikus boraikat, miközben hat különböző étel-borpárosítást (finger food) kóstolhatunk végig.
Hamvas Béla – A bor filozófiája című művének gondolatai és Márai Sándor szövegei ölelik át az este hangulatát az ország ismert és elismert Jászai Mari-díjas színművészeinek (Kaszás Gergő/Seress Zoltán/László Zsolt tolmácsolásában.
A nyolcvan perces előadás után lehetőség nyílik egy olyan sétáló borkóstolóra, melynek során minden tétel vissza kóstolható és minden kérdés feltehető a borok készítőinek.

Előadás időtartama: 80 perc
Program időtartama: 180 perc